stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Dialog og kunnskapsdeling på årets Security Community

Suksessen med å blande speed-dating og konferanse fortsetter. I år var mer enn 200 deltakere samlet på Ullevål Business Class for å høre spennende foredragsholdere, bygge kompetanse og dele erfaringer.

Security Community ble arrangert for femte gang torsdag 12. mars på UBC Ullevål Stadion med mer enn 200 deltakere, 24 utstillere og tre svært gode foredragsholdere. Security Community duket også for omlag 200 møter mellom deltakerne.

“Sikkerhet har blitt en naturlig del av all vår utleievirksomhet og er en viktig trygghetsfaktor for våre leietakere”, uttalte Christian Ringnes under sin åpning av arrangementet.

Ved siden av en interessant åpning fra Christian Ringnes, som fortalte litt om hvordan kunstskattene i Ekebergparken, og flaskene på småflaskemuseet sikres, kunne framtidsforskeren Stefan Hyttfors fortelle hvordan åpenhet er en viktig del av sikkerheten i nettverkssamfunnet.

I en verden der endringstakten stadig øker i hastighet, er åpenhet og transparens det viktigste verktøyet for å skape trygghet framover, påsto Hyttefors. Nettverkssamfunnet fører til at makt desentraliseres, og dette vil gi ringvirkninger også i sikkerhetsbransjen.

Hanne Kristin Rohde, leder i politiet i 20 år og toppleder i Oslopolitiet i 2002, holdt også foredrag om viktigheten av godt lederskap i vanskelige situasjoner. I sitt foredrag ga hun råd og veiledning til hvordan man kan bli en bedre leder.

Siste foredragsholder ut var Roar Thon, Fagdirektør ved Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, som snakket om hva som kjennetegner en god sikkerhetskultur og hvordan man kan oppnå dette.

I lys av problemstillingene som ble belyst under Security Community 2015 er konklusjonen at konferansen, som handler om ”faglig speed-dating” for å utveksle erfaringer og dermed sikrer transparens og åpenhet, uten er tvil et skritt i riktig retning. 

Vi stilte noen av møtedeltakerne tre raske spørsmål om verdien av konferansen:

1)   Hva synes du om konferansen?

2)   Hvordan opplever du speed-dating delen av konferansen?

3)   Endringer på teknologi og i samfunnet generelt skjer stadig raskere. Føler du at sikkerheten holder følge? 

Harald Skjalg Karlsen fra statsnett

Harald Skjalg Karlsen fra statsnett

Gjermund Strømve fra politiet

Gjermund Strømve fra politiet
  • Over 200 besøkende deltok på årets Security Community. 

  • Administrerende direktør i Stanley Security, Trond Langeland, under velkomsttalen.

  • Christian Ringnes åpnet konferansen. 

  • Hanne Kristin Rohde holdt foredrag om viktigheten av godt lederskap i vanskelige situasjoner.

  • Speed-dating mellom de 200 deltakende.

Tor H. Jacobsen for posten norge

Tor H. Jacobsen for posten norge

Stefan Holmquist fra Axis

Stefan Holmquist fra Axis

Bjørn Hagen for Milsec

Bjørn Hagen for Milsec