stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Alarmsentral

En alarmsentral assosieres som oftest med ran eller overfall, brann og innbruddsalarmer. Vårt sikkerhetssenter er så mye mer enn dette og få aktører i markedet har en så bred erfaring som våre operatører. Dette spenner fra å håndtere og administrere bilder fra et kamera i det ene øyeblikket, til full varsling og utrykning fra politi og brannvesen i det neste. Det som i hverdagen teller for de fleste av våre kunder er ofte mindre dramatiske hendelser. De er opptatt av profesjonalitet i den daglige kontakten, operatører som bistår med veiledning og informasjon, og som dermed bidrar til å skape bedre sikkerhet og et tryggere miljø. Vår alarmsentral er selvsagt forsikringsgodkjent.

Stanley Security Sikkerhetssenter har mange funksjoner som har utviklet seg over tid. Vi har drevet alarmsentral siden 1946 og dagens sikkerhetssenter består av følgende funksjoner:

  • Alarmsentral
  • Aksjonsplan og varslingsrutiner
  • Kundesenter
  • Remote team