stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Stanley Security - globalt og lokalt

Stanley Security tilhører Stanley Black & Decker og er verdens nest største leverandør av elektronisk sikkerhet. Selskapet har levert sine tjenester helt siden 1843, og er ett av de 500 største selskapene i verden. Kundene til Stanley Security omfatter de største forhandlerne innen finans, industri og handel, samt store og kommersielle transport- og logistikkbedrifter. I tillegg leverer vi sikkerhetstjenester til utdanningsinstitusjoner og til nasjonale myndigheter. Stanley Security er med andre ord en verdensomspennende virksomhet med kontorer i hele 43 land. Her kan du se alle våre internasjonale kontorer. 

Selv om vi er en del av et internasjonalt konsern, er Stanley Security Norge fortsatt din lokale leverandør av sikkerhetstjenester. Med 17 ulike sikkerhetsstasjoner rundt i Norge – fra Kristiansand til Kirkenes – har vi opprettholdt vår lokale tilstedeværelse og nære kundekontakt. Stanley Security har vært med på å utforme sikkerhetsløsninger i Norge helt siden oppstarten av det første vaktselskapet i 1929. Før vi ble en del av Stanley Black&Decker konsernet i 2011, het vi Niscayah, som var arvtageren etter Securitas Systems. Vi har derfor lang fartstid innen sikkerhetsfaget, og er den ledende leverandøren av sikkerhetstjenester innen fagområdet adgangskontroll, sikkerhetskamera, innbruddsalarm og varesikring. Vi fokuserer på smarte sikkerhetstjenester, som både er nyskapende og samtidige lønnsomme for våre kunder.