stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Hvorfor velge Stanley Security?

Stanley som partner

Mange av våre kunder har vært med oss i veldig lang tid. For disse kundene har Stanley Security blitt mye mer enn bare en annen tjenesteleverandør, vi er også blitt en hovedpartner og stakeholder i deres organisasjon. Vi er en partner som hjelper med å nå de målene dem setter seg, og vi legger mye arbeid i å forstå kundens arbeidskultur og situasjon. 

God nattesøvn med Stanley ASSURE

Stanley fokuserer på nyskapende tjenester, og vi tilbyr sikkerhet som en tjeneste. Med Stanley ASSURE  kan kunden leie våre sikkerhetstjenester uten å måtte eie produktene selv. Med dette står vi som hovedeier av tjenestene og produktene, med fordelen er at du som kunde ikke behøver å investere i kostbart utstyr. Vi sørger også for oppfølging, oppdatering og vedlikehold av sikkerhetstjenestene. Med andre ord, dine sikkerhetsbehov blir tatt hånd til en rimelig månedspris, mens du er fri til å tenke på andre ting. 

Et team av eksperter

Vårt sikkerhetsteam har hatt stor suksess med store prosjekter innen handel, helsesektor, utdanning, industri, bank og finanssektor – bare for å nevne noen. Vi leverer skreddersydde sikkerhetstjenester av høy kvalitet og vi er spesialist på å tilby komplette tjenester som er tilpasset din bedrift. Vi har mye erfaring og kunnskap når det kommer til prosjekter med høye krav til sikkerhet, og på dette feltet er vi en av de største i Europa. Dette skyldes vår solide kompetanse i systeminstallasjon og konfigurering, støttet opp av god prosjektledelse og gode serviceavtaler.

Best på nyskapning og teknologi

Vi har etablert partnerskap med de beste leverandørene på markedet fra platform providers og software- og hardwareutviklere, for å forsikre at vi kan levere det beste utstyret og tjenestene for å møte nye sikkerhetsutfordringer.Vi investerer i nye produkter og produktutvikling, og derfor er vi den ledende aktøren innen ny teknologi på markedet.

En engasjert sikkerhetsaktør

Vi jobber kontinuerlig med forbedring og utvikling av nye sikkerhetstjenester. Disse skal bidra til å sikre og støtte våre kunders virksomhet på en lønnsom måte. Vi tar del og bidrar med vår kompetanse til frittstående foreninger og fora innen sikkerhetsfaget. Vi arrangerer årlig sikkerhetskonferansen SECURITY COMMUNITY, der vi samler sikkerhetsfaglig ansvarlige fra Norges største virksomheter. Security Community er den eneste sikkerhetskonferansen i Norge som inkluderer en faglig ”speeddating” for utveksling av kunnskap og kompetanse, virksomhetene i mellom. 

Dette sier våre kunder om oss:

“Tjenestene til Stanley Security har gjort at vårt kjøpesenter har blitt mer sikkert og de har redusert våre kostnader til sikkerhetsbemanning med 33% per år.” 

"Stanley Security har vist seg som en løsningsorientert leverandør som har tatt tak i de utfordringene som har oppstått underveis i oppgraderingen og utviklingen av sikkerhetssystemene."

”Vi forholder oss til Stanley Security lokalt. Det har vært en avgjørende suksessfaktor for den gode driften. Så langt har vi aldri hatt driftstans på anlegget, med en oppetid tilnærmet 100%.” 

”Uten løsningen fra Stanley Security måtte vi ha større bemanning.”

”I tillegg til å beskytte, bruker vi kameraene til å øke effektiviteten og inntjeningen på havneterminalene. Sikkerhetssystemet er blitt en av grunnsteinene i logistikken vår.” 

”Hovedformålet er å skape et trivelig og trygt miljø for våre kunder. Stanley Security Manager er et unikt hjelpeverktøy i den daglige håndteringen av sikkerheten.”

”Det nye ITV-systemet er essensielt i utøvelse av kontrollvirksomheten på Storskog. Nå har vi full kontroll over vitale steder på stasjonen. Uten løsningen fra Stanley Security måtte vi ha større bemanning.”