stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Security Community

Stanley Security er stolte over å arrangere den sikkerhetsfaglige konferansen og forumet "Security Community".  Her møtes sikkerhetsansvarlige både i privat og offentlig sektor for å knytte kontakter og utveksle erfaringer.

Security Community er en unik møtearena hvor du kan møte andre som har mange av de samme utfordringene som deg selv. Forumet tilbyr også en unik mulighet til å skaffe deg mer kunnskap om sikkerhet via aktuelle foredrag og presentasjoner i standområdet.

Hva er Security Community?
Security Community skiller seg ut fra andre tradisjonelle konferanser og seminarer ved at dette er en dag hvor alle sikkerhetsansvarlige som deltar gjennomfører seks konkrete ansikt- til-ansikt møter, à 25 minutter med sikkerhetsansvarlige fra andre foretak.

For å sikre at møtene blir relevante og nyttige skal alle som deltar på forhånd levere informasjon om sin bedrift, for eksempel ulike prosjekter, erfaringer, organisering m.m. 

Du velger selv hvilke du ønsker å møte
Dine møter blir satt opp ved at du ca tre uker i forkant av arrangementet får tilsendt den totale deltakerlisten, og ut i fra denne velger du ut hvilke deltakere du ønsker å møte. 3 av møtene er med deltakere du har valgt på forhånd, og inntil 3 møter er med deltakere som har ønsket å treffe deg. Din konkrete møteplan får du tilsendt en uke før arrangementet.

Mer informasjon og påmelding finner du ved og følge denne linken: WWW.SECURITYCOMMUNITY.NO