stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Stanley ASSURE™

Med basis i våre kunders sikkerhetsbehov leveres Stanley ASSURE med ønsket sikkerhetsnivå til en fast pris per måned. Tjenesten inkluderer alt nødvendig sikkerhetsutstyr, kombinert med sikkerhetstjenester som samlet ivaretar deres sikkerhetsbehov. Stanley ASSURE gir full bruksrett i hele kontraktsperioden og har ingen investeringsbehov. Løsningen er fleksibel, enkel og forutsigbar.

Konseptet er enkelt der du som kunde betaler et avtalt månedsbeløp som dekker alle dine sikkerhetsbehov. Til gjengjeld sørger vi for at du har det siste av teknologi innen sikkerhetstjenester, kombinert med service og monteringstjenester som er skreddersydd deg og din bedrift. Ikke bare i øyeblikket du inngår kontrakten, men også i fremtiden.

Stanley ASSURE er en form for leie av sikkerhetstjenester som kan tilpasses dine behov, om det så gjelder kameraløsninger, adgangskontroll, varesikring m.m.

Stanley ASSURE for at du kan føle deg trygg på at dine sikkerhetsbehov blir tatt vare på til en rimelig månedspris. 

KONTRAKTSVILKÅR

Her kan du lese om kontraktsvilkårene til Stanley ASSURE. 

Les mer om

Vil du vite mer ?

Vil du vite mer ?