stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Sikkerhetskamera

Kameratjenester tilpasset kundens behov er en viktig del av Stanley Securitys virksomhet. Med nyskapende teknologi fra våre leverandører, kombinert med vår kompetanse og erfaring, utvikler vi og designer spesialtilpassede løsninger basert på dine behov. God kommunikasjon med våre kunder er en av de viktigste byggesteinene for vårt virke og for å utvikle de beste løsningene for kundene våre.  

Et spørsmål som melder seg når man er ute etter kameratjenester er hva slags sikkerhetskamera skal man velge. Hvis man er ute etter mer aktiv bruk, så vil bevegelige kamera som ptz domer være fornuftig å velge. Skal systemet benyttes preventivt og for å sørge for bevismateriale, er det isteden best med faste kamera. Plassering, lysforhold og linsevalg er også andre viktige faktorer som man bør tenke på. Andre faktorer man bør vurdere er hvem som skal ha tilgang til opptakene, og hvor bør kameraene egentlig plasseres? 

Våre rådgivere er tilgjengelige over hele Norge og kommer gjerne med løsningsforslag som dekker deres behov for sikkerhetskamera.

Under "Tjenester" på denne siden, kan du lese mer om våre produkter og tilbud innen sikkerhetskamera. Ta gjerne også kontakt med oss for mer informasjon. 

Fagperson

Fagperson

Vil du vite mer ?

Vil du vite mer ?