stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Innbruddsalarm

Moderne innbruddsalarm har som hovedoppgave å ivareta beskyttelsen av dine verdier og sikre deg mot innbrudd og tyveri. Men for at en innbruddsalarm skal være hensiktsmessig så må alarmen være tilknyttet en alarmstasjon og utrykningstjeneste.

Vi kan tilby deg moderne alarmanlegg med flere sendingsveier enn GPRS (mobilkommunikasjon). Problemet med et signalsystem som bare belager seg på en mobiltilkobling, er at mobilnettet faller ut fra tid til annen. Anlegget har derfor ikke mulighet til varsle vår alarmsentral. Med Stanley eLink får du to signalveier hvor bredbånd fungerer som primær overføringsvei. Gjennom eLink er vi i praksis online med ditt alarmsystem 24 timer i døgnet, og kan levere tjenester som fjernadministrasjon og fjernservice. Dette betyr sparte kostnader da tekniske feil kan løses uten å sende en systemtekniker til stedet. Vi kan finne også raskt finne årsaken til hvorfor alarmen ble utløst før en eventuell utrykning.

9 av 10 alarmer skyldes feil bruk og du kan dermed spare store beløp på reduksjon av unødige og kostbare utrykninger.

Vi har snart 70 års erfaring med leveranse av innbruddsalarmanlegg og du kan derfor være trygg på at du får en løsning som dekker dine behov. Stanley Security har samarbeid med verdens ledende produsenter av sikkerhetsutstyr med store konsernavtaler. Dette sikrer at vi kan tilby den beste teknologien til de beste prisene til enhver tid til deg som kunde. 

Fagperson

Fagperson

Vil du vite mer ?

Vil du vite mer ?