stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Brann

 

Brannsikring og brannvarsling er noe som angår oss alle, enten man befinner seg i egen bolig, på jobb, eller i det offentlige rom. Stanley Security er opptatt av alle forebyggende tiltak for å minske risikoen for brann, og vi har over 30 års erfaring med brannalarm i Norge og Sverige. Vi jobber mot et felles mål: Skape trygghet for deg og dine kollegaer på din arbeidsplass og der du ellers ferdes. Vi sørger også for at du som kunde bare behøver å forholde deg til én og samme leverandør på alle sikkerhetsinstallasjoner. 

Direkte varsling til brannvesen

Man sier ofte at branner starter i det små, og derfor er brann- og røykvarslere, samt brannslukningsapparat, helt uvurderlige for å hindre branntilløp. Stanley Security hjelper bedrifter og organisasjoner til å skape forutsetninger for en tidlig deteksjon av brann. En av de viktigste fordelene med vår brannsikringstjeneste er at muligheten til å koble brannalarmen direkte til brannvesenet. Dette kan være helt avgjørende for en vellykket brannslukningsoperasjon. Ingen tid går bort til unødvendige mellomledd. Dette er også en viktig årsak til at våre branntjenester er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemnd (FG).

Mindre bekymringer med fjernadministrering

Det kan være fort gjort å glemme å aktivere brannalarmen. Med våre brannanlegg kan du enkelt fjernbetjene og administrere brannalarmanlegget ved hjelp av en web browser. Du kan derfor kontrollere brannanlegget ditt hvor enn du befinner deg. 

Service og vedlikehold

For å opprettholde anleggets funksjonalitet og evne til tidlig varsling er tjenesten med periodisk kontroll og vedlikehold svært viktig. Vi tilbyr ulike nivåer av service og periodiske inspeksjoner.

For mer informasjon og-/eller tilbud, ta kontakt med oss!

Fagperson

Fagperson

Les mer

Les mer

Vil du vite mer ?

Vil du vite mer ?