stanleysecurity.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. / stanleysecurity.no uses cookies. Les mer.

FOR THOSE WHO MAKE THE WORLD SAFER

Adgangskontroll

Nøkkelen til sikkerhet er et adgangskort. Hovedoppgaven til et adgangskontrollsystem er å kontrollere ferdsel i egne lokaler gjennom alle døgnets tider. Systemet skal gi adgang til de rette vedkommende, avvise de som ikke skal være der, og selvfølgelig også gi beskjed om noe er galt.

Mange muligheter med fleksible tjenester 

Stanley tilbyr ulike sikkerhetstjenester og serviceavtaler som samsvarer med dine behov. Hvis du er ute etter en enklere løsning hvor vi betjerner og administrerer ditt adgangskontrollsystem, så kan Stanley eAccess være noe for deg. Tjenesten består av tre elementer, som kan leveres samlet, eller hver for seg. 

Om du ønsker et mer omfattende system som er skreddersydd dine behov og din bedrift, og som kan fungere sammen med andre informasjonssystemer, så kan Stanley Security Manager være et mer passende alternativ. 

Vi er fleksible når det kommer til å sette sammen et komplett tjenestetilbud til din bedrift. Vi tilbyr også Stanley ASSURE, hvor du som kunde kan leie våre sikkerhetstjenester uten å måtte eie produktene selv.

Til høyre kan du også lese mer om WebID og kortbestilling, Stanley eAcess og Stanley Security Manager.

Fagperson

Fagperson

Vil du vite mer ?

Vil du vite mer ?